Tips til at tabe sig

Du vil se, at incitamenter eller belønninger er en fantastisk måde at nå dine mål. Du kan vælge at belønne dig selv med et æble for en god træning eller et billede af dig i en fabelagtig outfit, så du ser godt ud senere.

Der er nogle ting, du bør overveje, når du forfølger din belønning. Dine motivationer for vægttab er ofte mere end du tror. Holdningen hos den person, der belønner dig, vil bestemme din succes med at opnå dine belønninger.

For de fleste mennesker er dette en vanskelig opgave. Det er svært at tabe sig, hvis du ikke er motiveret. Det vil ikke tage lang tid at ændre dit livssyn. Disse tips vil hjælpe dig med at ændre din tankegang og øge din motivation til at tabe sig.

Tænk altid på fordelene. Dette skyldes, at du kan se den indsats og smerte, som du er nødt til at sætte i at undgå det. Det er vigtigt at holde op med at føle sig berøvet eller sulten og holde op med at bekymre sig om, hvad andre mener.

I stedet for at fokusere på en funktion, så tænk på de fordele, du får hele vejen rundt. Du vil være i stand til at aktivere en newlo …. og mere vækst, hvis du fokuserer på “vægttab motivation teknikker til at få tynde hofter, lår” snarere end “vægttab motivation tricks til at tabe £ 2 i din røv”.

For at forblive motiveret og fortsætte fremad, tage hvert trin et ad gangen. Et godt tip til at øge dit stofskifte er at drikke iltet vand i en swimmingpool.

Genkende dig selv for dine resultater i ny og ny. Det kan være så simpelt en fridag at belønne dig selv for at tage dit første skridt. Sørg for at følge op på belønningen med en positiv aktivitet.

For at holde styr på dine kalorier, få en skridttæller. Dette er en lille, overkommelig investering, som du nemt kan foretage. Forsøg ikke at gennemføre en større revision på én gang.

Du må gøre, hvad du skal gøre. Hvis du ikke gør fremskridt, vil det være svært at følge med. Husk at spise kun de fødevarer, du formodes at spise.

Hold øje med præmien. Det betyder ikke noget, hvis du forsøger at tabe sig eller være mere opmærksom på din krop, vil det være lettere at lykkes, hvis det store billede er, hvad du ser.

Vælg en belønning, der vil tilfredsstille dig, hvis du er på udkig efter en belønning. Hvis du mener det alvorligt med at nå et mål, skal du være opmærksom på det.

Patienter med diabetes bør være bekymrede over insulinbrug. Insulin kan øge blodsukkeret hos visse patienter, mens andre måske ikke er i stand til at kontrollere deres blodsukker.

Grøn te har vist sig at øge stofskiftet. En anden termogenisk er grøn te, som aktiverer enzymer, der hjælper med fedt nedbryde.

En undersøgelse har vist, at folk, der spiser sund morgenmad spiser mindre i de næste 24 timer. Du vil tabe mere vægt, hvis du spiser en sund morgenmad og holde dine kalorier lave.

For at opretholde og opbygge muskler skal du spise protein ved hvert måltid. Ellers vil musklen blive brugt til at producere energi og fedt lagret som en energikilde.

Reducer dit kulhydratindtag, hvis du forsøger at tabe sig. Mange mennesker tror, at hvis de reducerer deres kulhydratindtag, så behøver de ikke at udøve. Det her er forkert. Du bør være mere optaget af fedtforbrænding end kulhydratforbrænding, når du træner. At forbrænde mere fedt, opbygge muskler.

Æggehvider er 2 til 3 gange så effektive til at tabe sig end hele æg.

Du kan spise en salat i stedet for at spise dessert.

Spis dit første måltid inden for 45 minutter efter at vågne op. Dette vil give din krop tid nok til at forbrænde kalorier.

Det er meget lettere at tabe sig langsomt. Du vil sandsynligvis bare have en mere til at tabe endnu mere vægt.

Skriv kommentar