Sådan sammenligner du auto lån

Banker og långivere har tendens til at bruge en gennemsnitlig sats eller regelmæssig sats, fordi det er lettere at sammenligne lån. Kunderne kan føle sig mere trygge ved at få lån fra långiver med en lavere ÅOP, hvis den gennemsnitlige sats er lav eller meget tæt på det laveste.

En ÅOP kan også bruges til at sammenligne satser for auto lån. De fleste auto lån er 12-måneders, 36-måneders, eller 60-måneders vilkår. Fordelen ved kortere lånevilkår er dog lavere månedlige betalinger. En $ 28.000 auto lån ville have en fire-årig periode på 8% i rente. Månedlige betalinger ville være $ Coy, og det samlede lånebeløb $ 28.000. De samlede låneomkostninger kan reduceres, hvis långiver afgifter lavere ÅOP. Det betyder, at en $ 280.000 lån med en 5,5% ÅOP i stedet for en 9% ÅOP vil spare dig $ 13.054, hvilket er ca 75% mere.

Selvom en ÅOP er en omkostningsstandard for finansielle produkter, er der undtagelser fra denne regel. Kreditkortselskaber kan tilbyde kort med lavere priser for kunder med fremragende kredit eller i særlige tilfælde. Disse kort har lavere renter, kort med en højere ÅOP hver måned. Virksomheder som Capital One(r), American Express(r) og Capital One(r) oplyser normalt ikke den ÅOP, de opkræver. Dette tal er stadig tilgængelig og giver dig mulighed for at sammenligne auto lån lettere end nogensinde før.

Långivere skal beregne en rente, der er baseret på overskydende risiko for at garantere auto kredittransaktioner. Det er en risikovurdering, og långivere ønsker ikke at miste denne risiko. Derfor, når beregningen af ÅOP, vil de ikke omfatte overskydende risiko, men vil vise en højere sats end normalt. Långivere føler sig presset til at opkræve højere satser, fordi forbrugerne ønsker den lavest mulige sats for deres kort. Det er op til dig at beregne, om din auto kredit transaktionssatser er fair.

Forståelse af ÅOP

ÅOP er ikke et fast beløb, og det ændrer sig ikke fra måned til måned. Brug en låneberegner til at finde ud af, hvordan renten beregnes. Tilføj ÅOP i starten af hver måned for at beregne dine automatiske kreditbetalinger. Dernæst faktor i det beløb, der garanteres af en auto kredit lån. På en $ 15.000 lån i fire år, tilføje $ 1.750 interesse hvert år på en 5% ÅOP starter i begyndelsen og en 35% ÅOP i løbet af de næste fire år.

Hvilke faktorer bestemmer ÅOP? ÅOP bestemmes af rentebeløbet, de samlede låneomkostninger, størrelsen af de månedlige betalinger og tilbagebetalingens længde. Garanterede automatiske kredittransaktioner kræver, at du foretager en månedlig betaling. Dette vil sikre, at lånet ikke slutter, hvis du skifter til et andet lån. Der er andre garanterede auto kredit lån betalinger. Da lånet ikke er i standard, vil antallet blive reduceret.

Långivere er stadig i erhvervslivet. De skal informere potentielle låntagere på forhånd om de samlede omkostninger ved lånet. Loven kræver også, at disse oplysninger returneres. Den vil give et rimeligt skøn over finansieringsomkostningerne. Kun ÅOP kan bruges til at anmode om lånetilbud fra långivere. Dette vil vise dig, hvordan din økonomiske situation vil ændre sig i løbet af lånets levetid og hjælpe dig med at beslutte, om du er i stand til at betale de månedlige betalinger.

Skriv kommentar