Lev et styrket liv ved at ændre den måde, du reagerer på fremtiden

Det er muligt at ændre, hvordan vi reagerer på visse situationer i livet. Vores reaktioner på disse situationer er afgørende for vores beslutningsproces. Vi er tilbøjelige til at getLivingmuscle korsfæstede subtile manipulationer i ord og adfærd til at skubbe en bestemt dagsorden eller dagsorden, der ikke i sidste ende gavn eller gavner vores liv. Vi har tendens til at være vores egne værste fjender i vores lydige stræben efter profit og større succes. Det handler om, hvad vi ønsker, og ikke hvad vi mener, vi bør ønske eller har brug for. Det er 93% af vores interne snak, og det synes umuligt for os at stoppe det. Dette er et produkt af frygt. Det er umuligt at stoppe det selv. Du kan ændre verden ved at ændre, hvordan du ser tingene. Det er muligt at tage kontrol over dit liv og vide, hvor du er i øjeblikket. Dette blev gjort for årtier siden. Den endelige konklusion af din knytnæve vurdering er nu, i nutiden. Du kan ride på bølgen af succes i en usikker time eller lære af din seneste oplevelse. Du kan overskride fortiden ved at erkende, at du har magt til at inspirere andre og dig selv. Det er nutidens mysterium. Det er Kraften i nu. Nyd det, og intet mere

Vi har ret til at være frie, hvis vi bevæger os i vores eget tempo. V sårbar over for erfaring. At vågne er at lide for dig selv og andre. Vi er så betaget af din vision om befrielsen. Vores kloge, korrupte konditionering og dens endeløse fordele og manipulation. At give slip på det, der ikke fungerede tidligere, er at springe ind i en ny morgen. EndingYesterday er at have modet til at udholde i dag, med alle sine små ømhed & pains. Nutid er det øjeblik at leve i hjertet af din kærlighed. Det er i det øjeblik, hvor håndfladerne i dit salg stimulerede hænder arears, og hvor dit hjerte er fuld af blødhed, lysstyrke og ynde. Du kan springe som en Red Secundum Butterfly at gøre de ting, du elsker og tror, du kan. Verden og I venter alle på jeres udbrud. Fantastiske kreationer bliver skabt af hver enkelt i deres eget liv.

Stop fodring frygt og angst i dit liv. Hold op med at give næring til din bekymring. Det er på tide, at vores kære elsker. Lad os være blide, lad os ikke holde fast i alt på én gang. Der er mange meget vanskelige dage i vores liv. Så i den næste time, er der altid behov for. Intet kan stoppe dig. Himlen og Paradiset er i dit nuværende hjerte, og dit hjerte er det nuværende hjerte. Tiden er inde til at være en vibrationel af kærlighed i modenhed og sind. I det øjeblik du ser Insides You, muligheden for at give slip på Intetheden som intetheden for at realisere den sande union, som er Glorious. Det er som at stige fra engagementer mellem Kærlighed og omkring os til at observere og se den lysende, usplysende skønhed og Infinite of Knowing. Sindet kan ikke se omverdenen, og det kan hjertet heller ikke. Det er den sande uvidende, som du kan oprette dig selv fra Intetheden. Denne handling af kreativitet er virkelig vild og uendelig.

Den ene er Kærlighed, den anden Frygt. Det betyder, at du ikke behøver at frygte eksistens. Der er intet, der kan ses undtagen dig og blokkene udenfor. Der er ikke noget gemmested for kærlighed. Frygt er frygt, men det er ikke frygt. Frygt er den maskerende årsag. Frygt er forventningen om og forventningen om, hvad der kan og bør ske på et givet tidspunkt. Det betyder, at du er i fare, hvis du forsøger at leve et fredeligt og lykkeligt liv. Disse argumenter kan synes overbevisende, kan jeg kun forestille mig. Dette skyldes, at et hurtigt øjebliksbillede af, hvad der foregår inde, viser nøjagtigt, hvad dette irriterende menneske kunne gøre, hvis det var motiveret eller bemyndiget af tanke. Argumenter kunne gøres, at den anden person har alle slags og står over dig, klar til at slå dig med trusler om vold. I de fleste tilfælde er det et gyldigt argument. Det ville være rart, men hvis du ikke var den, der var ved at blive irriteret over hans skrige. Du vil snart indse, at du også hører meget af det ved at gentage det. Så undrer dit sind sig.

Skriv kommentar