Forandringens fremtid

Hver virksomhed, teknologi professionel og selskab, samt enhver anden organisation, der er af væsentlig betydning, vil stå over for ændringer over tid. Forandring er en konstant i livet. Der er ingen grund til at være ængstelig eller ophidset.

Men forandring er ikke altid en positiv ting. I dag er forandring ikke kun nødvendig, men afgørende. Enron &WorldCom var i stand til at skabe mange ændringer, herunder LEED-certificering og regering.

Det er dog vigtigt at huske, at forandring kan være godt for din overlevelse. Det er muligt at navigere forandring gennem teknologi uden at ændre alt. Men hvis du er fanget i den bølge af teknologiske forandringer, skal du ikke være bange for at se baglæns for at finde noget af den viden, du har brug for.

Du vil sandsynligvis vide meget om din teknologiverden eller noget lignende. Teknologien ændrer sig altid og vil aldrig forblive den samme. Det er vigtigt at være opmærksom på teknologiens hurtige ændringer. Hvis du ikke følge med, kan du miste din forretning. Tingene ændrer sig også i vores personlige kredse. Hvis vi skulle rejse tilbage i historien for at finde det bedste, ville det være let for os ikke kun at blive oppe i vores fortid, men også at gå glip af de mest aktuelle eller trendy ting. Sådan fungerer det ikke. Verden har ændret sig, og folk kan ikke tilpasse sig forandringer. En uddannet iværksætter, der kender deres system, deres teknologi, ved, hvordan man håndterer forandring. Dette giver dem en fordel i forhold til deres konkurrence.

Det større spørgsmål her er, “Hvad kan du gøre? Hold kontakten med brancheændringer, markedshøjdepunkter, markedstendenser, dine naboer og brancheændringer?” Er du i stand til at henvende sig til en eller to betroede ressourcer til information, feedback, rådgivning og fakta?

Det er muligt at få mere hjælp end den gennemsnitlige person ved hjælp af online uddannelse. Disse elite erhvervsfolk har opholdt sig med den økonomiske motor for forandring og er på toppen. Disse ville være de samme trænere og administratorer, som jeg interagerer med. Vi har svært ved at følge med i, hvad der sker i verden og vores professionelle liv. Vi kan nemt læse lønseddelchecks eller følge vores egne følgere, uanset hvad det måtte være, eller få fat i en notesbog, en blyant og en notesblok for at gøre det hele med superhurtig og præcis nøjagtighed. Dette er den fremtidige teknologi forretning, den fremtidige verden. Og det er ikke en forbigående mode. Det vil fortsat være en kerneværdi for virksomhedsejere.

Tech-folk i New York, herunder konsulenter og venturekapitalister fra hele byen, er meget opmærksomme på, hvad der sker på vores markeder. De bliver mere og mere informerede om teknologiens indvirkning på markeder og økonomier.

De videregiver ikke deres viden. I stedet leverer de det iRealTime%, i rige detaljer, med den største effektivitet. De er folk som mig. De ved, hvad der vil holde virksomhederne tilbage, hvordan markeder og mennesker ændrer sig, og hvor der er muligheder.

Efterhånden som teknologien udvikler sig, skal du fortsat være opmærksom på ændringerne i kvalitet og liv. Teknologiske ændringer fremskynder den naturlige forandring i livet. Derfor vil leve et liv i ægte innovation og succes være af samme værdi.

Skriv kommentar